Новости

  • 20.10.2018

    З Днем працівників харчової промисловості!!!

    Шановні студенти, викладачі та співробітники Одеської національної академії харчових технологій! Вітаємо Вас з Днем працівників харчової промисловості! Бажаємо щастя і радості, успіхів в роботі, відмінних результатів та гарних ідей! Нехай кожний день дарує Вам посмішку і надію, а також неперевершений смак великих перемог!!!

    подробнее

     

  • 20.10.2018

    Лекція на тему: «Альтернативні джерела води», в рамках роботи Інституту культури та мистецтв, на факультеті Технології вина та туристичного бізнесу

    17 жовтня 2018 року в Одеській національній академії харчових технологій на факультеті Технології вина та туристичного бізнесу, в рамках роботи Інститу та мистецтв, завідувачем кафедри біоінженерії і води, д.т.н., Коваленко О.О. була прочитана лекція на тему: «Альтернативні джерела води»

    подробнее

     

  • 20.10.2018

    Лекція на тему: «Особливості загальної мікробіологічної оцінки харчових виробництв», в рамках роботи Інституту культури та мистецтв, на факультеті Технології вина та туристичного бізнесу

    16 жовтня 2018 року в Одеській національній академії харчових технологій на факультеті Технології вина та туристичного бізнесу, в рамках роботи Інституту культури та мистецтв, доцентом кафедри біохімії, мікробіології та фізіології харчування Єгоровою А.В. була прочитана лекція на тему: «Особливості загальної мікробіологічної оцінки харчових виробництв»

    подробнее

     

  • 20.10.2018

    Відвідування Оперного театру студентами факультету Комп’ютерних систем і автоматизації

    12 жовтня 2018 року під керівництвом куратора Вітюк Антоніни Вікторівни відбувся похід студентів факультету Комп'ютерних систем і автоматизації Одеської національної академії харчових технологій до Оперного театру на спектакль «Лебедине озеро». У поході брали участь студенти 1-го і 3-го курсів гр А-30, А-10 факультету КСіА

    подробнее

     

  • 20.10.2018

    Кураторська година на тему: «116 років ОНАХТ» на факультеті Технології зерна і зернового бізнесу

    В Одеській національній академії харчових технологій на факультеті Технології зерна і зернового біз-несу 11-16 жовтня 2018 року для студентів 2-3 курсу було проведено кураторську годину на тему: «116 років ОНАХТ». Куратори разом зі студентами розглянули основні моменти історії Академії, у тому числі – момент за-снування, основних діячів, які внесли вагомий внесок у розвиток Академії сьогодення

    подробнее

     


ГИМН
Одесской Национальной Академии Пищевых Технологий
Процветай, живи и здравствуй,
Академия моя!
Пусть звезда твоя не меркнет
Яркая!

Пусть Господь хранит от бедствий,
Неудач и суеты,
Пусть свершатся все твои мечты!

ПРИПЕВ:

Для тебя лишь одной повторим мы стократ:
Браво, Академия! Виват!!!
Ты - надежный оплот, ты - вторая семья!
Славься Академия моя!

Созидай и твори! Для тебя нет преград!
Браво, Академия! Виват!!!
Знай, что наша судьба неразрывна с твоей!
Слава Академии моей!!!