Новости

09.10.2018

Лекція на тему «Хімічний склад тютюну та кальяну та їх вплив на організм людини» для спеціальності 181 «Харчові технології» ф-ту ТтаТХПіПБ ОНАХТ

8 жовтня 2018 року на факультеті Технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу Одеської національної академії харчових технологій доцентом кафедри харчової хімії та експертизи Науменко Кристиною Ігорівною, в рамках роботи Інституту культури та мистецтв була прочитана лекція на тему: «Хімічний склад тютюну та кальяну та їх вплив на організм людини».

Лекція на тему «Хімічний склад тютюну та кальяну та їх вплив на організм людини»

Слухачами були студенти 3-го курсу спеціальності 181 «Харові технології», які навчаються за освітньою програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції».

Лекція на тему «Хімічний склад тютюну та кальяну та їх вплив на організм людини»

Студентам було розкрито хімічний склад тютюну та його шкідливий вплив на здоров’я людини. Висновок був тільки один: куріння є одним з головних причин розвитку багатьох летальних захворювань, у тому числі онкологічних захворювань.

Лекція на тему «Хімічний склад тютюну та кальяну та їх вплив на організм людини»

Гостями на заході були доценти кафедри харчової хімії та експертизи Гураль Л.С. та Антіпіна О.О.

Неустроєв Ю.Г., відповідальний по ІКтаМ на ф-ті ТтаТХПіПБ



назад к списку новостей

ГИМН
Одесской Национальной Академии Пищевых Технологий
Процветай, живи и здравствуй,
Академия моя!
Пусть звезда твоя не меркнет
Яркая!

Пусть Господь хранит от бедствий,
Неудач и суеты,
Пусть свершатся все твои мечты!

ПРИПЕВ:

Для тебя лишь одной повторим мы стократ:
Браво, Академия! Виват!!!
Ты - надежный оплот, ты - вторая семья!
Славься Академия моя!

Созидай и твори! Для тебя нет преград!
Браво, Академия! Виват!!!
Знай, что наша судьба неразрывна с твоей!
Слава Академии моей!!!