План конференций ОНАПТ

П Л А Н
проведення науково-методичних та науково-практичних конференцій і семінарів на 2018 рік Одеської національної академії харчових технологій

1.

49 науково-методична конференція викладачів

11 - 12
квітня 2018 р.

2.

78 наукова конференція викладачів академії

23 - 27
квітня2018 р.

3.

Міжнародна наукова конференція «Алгебраїчні та геометричні методи аналізу»

30 травня –
4 червня 2018 р

4.

21 Міжнародний науковий семінар «Нове у молочній промисловості»

7 -8
червеня 2018 р.

5.

Міжнародна школа кормів (ISF)

11 - 15
червня 2018 р.

6.

Міжнародна наукова конференція «Удосконалення процесів та обладнання харчових і хімічних виробництв»

3 - 8
вересня 2018 р.

7.

Міжнародна науково-практична конференція «Технології харчових продуктів і комбікормів»

24 - 29
вересня 2018 р.

8.

Всеукраїнська науково-технічна конференція  «Актуальні проблеми енергетики і екології»

26 - 29
вересня 2018 р.

9.

Міжнародна науково-практична конференція «Інформаційні технології і автоматизація – 2018»

4 - 5
жовтня 2018 р.

10.

V Міжнародна науково-практична конференція «Економічні та
соціальні аспекти розвитку України на початку ХХІ століття»

11 – 13
жовтня 2018 р.

11.

Регіональна науково-практична конференція
«Енергія. Бізнес. Комфорт»

8 листопада
2018 р.

Студентські наукові конференції

1.

Міжвузівська наукова студентська конференція

2 - 6
квітня 2018 р.

2.

7 Всеукраїнська конференція студентів, аспірантів і молодих учених «Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку індустрії гостинності» і Підсумкова конференція ВКСНР

19 - 20
квітня 2018 р.

3.

Всеукраїнська науково-технічна конференція молодих учених та студентів «Еколого-енергетичні проблеми сучасності» і
Підсумкова конференція ВКСНР

11 квітня 2018 р.

4.

Всеукраїнська науково-технічна конференція молодих учених та студентів «Стан, досягнення і перспективи холодильної
техніки і технології»

24 – 25
квітня 2018 р.

5.

Всеукраїнська науково-технічна конференція молодих учених та студентів «Стан, досягнення і перспективи інформаційних систем і технологій»

18 – 19
квітня 2018 р.

6.

Восьма Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених, аспірантів та студентів «Вода в харчовій промисловості»

3 – 4
квітня 2018 р.

7.

14 Всеукраїнська наукова конференція студентів з розділу
«Харчові технології»

18 – 20
квітня 2018 р.

8.

11 Всеукраїнська конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Проблеми формування здорового способу життя у молоді»

4 – 6
жовтня 2018 р.

9

Міський молодіжний форум «ЕНЕРГОМАНІЯ»

11 жовтня 2018 р.

Анонс:

 


  • 25.04.2018

    Вітаємо переможців фестивалю мистецтв Сонячний струм за здобуті призові місця у номинації Естрадний спів

    Вітаємо переможців! 20 та 21 квітня 2018 року студенти Одеської національної академії харчових технологій виступали на фестивалі мистецтв "Сонячний струм", де здобули призові місця у номинації "Естрадний спів": Козаченко Анна - гран-прі (студентка ф-ту ТВІТБ). Чаплигін Денис - диплом I ступеня (студент ф-ту КСіА). Мироненко Богдан - диплом II ступеня (студент ф-ту ММіЛ)

    подробнее

     

Последние новости:

 


  • 25.04.2018

    Єдина кураторська година на тему: «10 квітня – День визволення Одеси від фашистських загарбників» на факультеті Технології вина та туристичного бізнесу протягом ОНАХТ

    В Одеській національній академії харчових технологій на факультеті Технології вина та туристичного бізнесу протягом 11-23 квітня кураторами груп була проведена єдина кураторська година на тему: «10 квітня – День визволення Одеси від фашистських загарбників», присвячена героїчній обороні Одеси, рокам її окупації та Дню визволення

    подробнее

     

  • 24.04.2018

    Благодійний ярмарок в рамках тижня факультету Технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу ОНАХТ

    Тиждень факультету Технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу розпочався благодійним ярмарком, який організували студенти та викладачі факультету. Його мета – матеріальна допомога студенці, якої вона потребує в зв’язку з хворобою. На ярмарку студенти представили власні кулінарні страви: м’ясні, молочні, хлібо-булочні, кондитерські вироби

    подробнее

     


ГИМН
Одесской Национальной Академии Пищевых Технологий
Процветай, живи и здравствуй,
Академия моя!
Пусть звезда твоя не меркнет
Яркая!

Пусть Господь хранит от бедствий,
Неудач и суеты,
Пусть свершатся все твои мечты!

ПРИПЕВ:

Для тебя лишь одной повторим мы стократ:
Браво, Академия! Виват!!!
Ты - надежный оплот, ты - вторая семья!
Славься Академия моя!

Созидай и твори! Для тебя нет преград!
Браво, Академия! Виват!!!
Знай, что наша судьба неразрывна с твоей!
Слава Академии моей!!!